Kotlebova tajná zbraň

10. júna 2016, jozefj, Nezaradené

Nechcel som ani písať o Kotlebovi , ale po včerajšej skúsenosti  jednej  známej pani musím.

Pani  skoro 70-ka, v tejto chvíli už na vozíčku (aj keď pár krokov prejde) bola prepustená z nemocnice a dovezená zdravotnou prepravnou službou aj s vozíkom pred dvere bytovky a tam ponechaná napospas svojmu osudu. Vtip je ten, že výťahy sú na medziposchodiach, takže jedno medziposchodie k výťahu a druhé z výťahu k bytu.

Aj keď je sama a mohla zavolať nejakým známym (sám by som jej vybehol pomôcť), otestovala „Kotlebu“ a požiadala o pomoc. Výsledok: do 5min. prišli dvaja statný chasníci a aj s vozíkom ju odniesli do bytu.

Tak pri takomto fungovaní  a prístupe k problému občanov, či chcú alebo nechcú, budú mať naši „svätý“ dobrotou a láskou ovenčení predstavitelia vlády, parlamentu a ich nohsledi problém presvedčiť ľudí , že on je ten zlý. Ani mediálne masírovanie nepomôže.

Bolo by načase začať pracovať naozaj v prospech ľudí, lebo dobrý králi , či štátnici v minulosti (a snáď aj teraz poniektorí) chápali svoju pozíciu ako poslanie a službu ľuďom. Len tí naši to majú v hlave akosi poprehadzované. Chcelo by to slabší úder, nech sa hlava vylieči, lebo keď príde ĽSNS tak úder bude taký, že už nebude čo liečiť….